U nikšićkoj Igračkoteci edukativna radionica Upoznajmo se sa prirodom

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, i ove sedmice su pripremili zanimljiv program za djecu. U fokusu su priroda i njena važnost, kreativnost, a tu je i bogaćenje vokabulara engleskog jezika kroz razgovor o porodici i ljubavi.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U četvrtak, 12. maja u 18 sati uslijediće nova edukativno – kreativna radionica, pod nazivom Upoznajmo se sa prirodom, koja je namijenjena djeci uzrasta od 6 do 9 godina.
Radionica je kreirana sa ciljem razvijanja svijesti kod djece o prirodi i njenom očuvanju. Kroz priču i niz zanimljivih aktivnosti djeca će učiti i razvijati logičko i kritičko razmišljanje. Takođe, kroz kreativno izražavanje inspirisano prirodom razvijaće maštu.
Radionicu će voditi Tamara Đukanović, studentkinja studijskog programa za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

U petak, 13. maja u 18 sati biće održana radionica Volim svoju porodicu, koja je namijenjena djeci uzrasta od 9 do 14 godina.

Majku Terezu su jednom prilikom pitali: „Šta  možemo da uradimo za mir u svijetu? Idite kući i volite svoju porodicu.“

Na još jednoj jezičkoj radionici, polaznici će razgovarati na temu porodice, ljubavi, podrške, razumijevanja i empatije. Kroz razne aktivnosti koje će podsticati razvijanje kritičkog mišljenja, djeca ce osmisliti načine na koje bi mogli razveseliti drugoga, obradovati svoju porodicu, utješiti tužnog i pomoći nemoćnom, a sve uz bogaćenje svog vokabulara engleskog jezika.

Sreća je jedina stvar koja se množi kada se dijeli, a upravo o tome će naši polaznici učiti na ovoj radionici.
Radionicu će voditi profesorice engleskog jezika Nikolina Bečanović i Aleksandra Krivokapić.
Broj mjesta na radionicama je ograničen.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply