U nikšićkoj Igračkoteci radionice posvećene igri i socijalnim vještinama

Igračkoteka i Razvojni centar u Nikšiću, udruženja Roditelji, ove sedmice okupiće djecu uzrasta od pet do deset godina. Kroz interaktivne igre vježbaće socijalne vještine, kreativnost i timski rad unutar grupe. 

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

U srijedu, 13. aprila sa početkom u 18 sati uslijediće nova kreativna radionica pod nazivom Dječije boje, koja je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 9 godina.

Na radionici će djeca imati mogućnost da razvijaju finu motoriku, uče osnovne boje, vježbaju vještine međusobne interakcije, kao i opažanja. Putem različitih aktivnosti u grupi sa vršnjacima, razvijaće kreativnost, samopouzdanje i snalažljivost.

Radionicu vodi Danijela Rakočević.

U četvrtak, 14. aprila u 18 sati biće održana edukativna radonica Upoznajmo se kroz igru, namijenjena djeci od 5 do 10 godina.

Kroz niz interaktivnih igara djeca će se međusobno predstavljati i bolje upoznavati. Time će jačati samopouzdanje, vježbati govor pred grupom, toleranciju i razumijevanje. Kroz igre u kojima će stvarati povjerenje u druge, a zahtijevaju i tjelesne pokrete, vježbaće i koncentraciju i motoriku.

Radionicu vode studentkinje pedagogije Nevena Ćalasan i Andrijana Mićović.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply