JPU “Ljubica Popović” obezbijedila novogodišnje poklone za svu djecu

JPU „Ljubica Popović“ obezbijedila je novogodišnje paketiće za svu djecu koja pohađaju vrtiće te podgoričke ustanove, a u susret Novoj godini u skoro svim vrtićkim jedinicama prethodnih dana već je organizovan praznični program koji su pripremili mališani sa svojim vaspitačima.

Prema riječima direktorke JPU „Ljubica Popović“ Vesne Nikolić, za razliku od prakse kada su roditelji donosili poklone za svoju djecu, ove godine su svi dobili iste novogodišnje paketiće.

“Potrudili smo se da, u skladu sa našim skromnim mogućnostima, obezbijedimo poklone i tako na isti način obradujemo svu djecu. Vodili smo računa i o mališanima koji imaju alergije na određene namirnice, pa se njihovi paketići razlikuju od ostalih, jer sadrže isključivo proizvode koje oni smiju da jedu”, kazala je Nikolić.

Tokom januara, biće kao i do sada organizovan rad u manjem broju objekata. Tako će 4. i  5. januara dežurati vrtići „Suncokrili“ i „Ljubica Popović“. Od 10. januara pa do kraja raspusta, u skladu sa interesovanjem roditelja, odnosno brojem prijavljene djece, dežurstva su organizovana u četiri objekta – “Suncokrili”, “Ljubica Popović”, “Sunce” i “Pčelica”.   

Nikolić je kazala da je nedavno u toj ustanovi organizovan i nastup Šante Pante, a prvi dio ove školske godine završavaju sa još dva uspješno završena projekta. Jedan od njih je program roditeljstva Brižne porodice, koji je tokom 12 sedmica pohađalo 14 roditelja. Priveden je kraju i projekat Porodice u riziku, u okviru kojeg će uskoro svi roditelji, čija djeca pohađaju vrtiće ove ustanove, dobiti flajere sa preporukama.  

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply