Bogat novogodišnji program za djecu u Tivtu

Turistička organizacija Tivta i ove godine tradicionalno organizuje Dječji novogodišnji program u tom gradu. U saradnji sa Opštinom, Centrom za kulturu i preduzećem Brand New Tivat, biće upriličen bogat program koji će obuhvatati četiri dana druženja sa najmlađima u Malom gradskom parku, od 18. decembra do 7. januara 2022. godine, sa početkom u 11 časova.

Za najmlađe goste pripremljena su brojna iznenađenja, počev od subote, kada će se za dobar provod pobrinuti tivatska Muzička škola, Književna omladina Tivat i Kreativni centar iz tog grada. Kako je najavljeno biće organizovan koncert učenika Muzičke škole, kreativna radionica i izložba dječjih likovnih radova.

Naredne dvije subote, 25. decembra i 7. januara su rezervisani za druženje sa animatorima i pozorišne predstave, dok će glavni događaj Dječja nova godina biti održan u srijedu, 29. decembra, kada će nastupiti lokalni plesni klubovi Modest i Bellissima, KUD Boka, NVO Smijalice i Dječji savez Tivta, koji će  prirediti pravu dječju žurku. Nakon zabavnog programa uslijediće ono čemu se mališani uvijek najviše raduju, a to je Djeda Mraz, koji će djeci dijeliti slatkiše.

Organizatori poručuju da će svi planirani događaji biti održani u skladu sa važećim epidemijskim mjerama.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply