Dvije predstave za djecu ovog vikenda u KIC-u

Predstava Modro blago (8+) biće izvedena u subotu, 9. oktobra sa početkom u 12 sati u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, a dan kasnije, u nedjelju 10. oktobra najmlađa pozorišna publika će biti u prilici da odgleda predstavu Ružno pače (6+).

Za komad Modro blago, koji je rađen po motivima romana jednog od najistaknutijih pisaca i pjesnika Dušana Kostića, tekst je napisao Stevan Koprivica, a režiju potpisuje Staša Koprivica.

Predstavu Ružno pače je po tekstu Igora Bojovića, režirao Jaroslaw Antoniuk.

U predstavi igraju: Branko Ilić, Katarina Krek, Dijana Dragojević, Pavle Ilić, Dejan Đonović i Ivana Mrvaljević, a korišćeni su glasovi

Monike Čampar, Marije Jovićević, Jovana Radulovića i Matije Đaletića.

„Milovan, junak iz adaptirane Andersenove bajke, klovn, glumac – iznosi, vrlo intimno, svoju priču iz djetinjstva. To je priča o djetetu koje nije prihvaćeno od strane okoline i vršnjaka zbog prilično brzog sazrijevanja. Ko od nas nije doživio sličnu situaciju, koja je postala drama“, sadržaj je predstave Ružno pače.

Karte su dostupne putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica i na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“. Radno vrijeme biletarnice je od ponedjeljka do petka od 9 do 20 i vikendom od 10 do 13 i od 17 do 20 časova.

Ulaz na predstave moguć je uz posjedovanje jednog četiri od dokaza Nacionalne COVID potvrde.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply