Podrška Meridianbeta besplatnim servisima udruženja Roditelji

Kompanija Meridianbet podržala je rad besplatnih servisa udruženja Roditelji i time nastavila svoju društveno-odgovornu misiju.

Pomoć najugroženijim porodicama je, smatraju u ovoj kompaniji, od izuzetne važnosti, pa je to i bio razlog da podrže socijalne servise namijenjene djeci koja žive u siromaštvu.

Uz poruku da je i ova podrška potvrda da su društveno – odgovorna kompanija, kao i da im je humanost uvijek na prvom mjestu, iz Meridianbeta podsjećaju na brojne akcije koje su imali u prethodnom periodu.

U dosadašnjem radu, posebno u toku pandemije COVID-19, izdvojili su brojne donacije. Pružena je pomoć bolnicama širom Crne Gore na različite načine, kako bi im olakšali rad i obezbijedili što bolju opremu.

Osim toga, iz Meridianbeta navode da su u prethodnom periodu pružili pomoć i mnogim udruženjima, među kojima je i Sigurna ženska kuća koja se nalazi u Nikšiću, kojoj su donirani profesionalni inhalatori za djecu.

Takođe obezbjedili su all-in-one računar udruženju Ljubav za ljubav kako bi olakšali rad te organizacije koja okuplja djecu sa Daunovim sindromom .

Sportska kladionica Meridian se pridružila i Moto udruženju Familija, kako bi obezbjedili školske potrepštine djeci u seoskim naseljima za lakši početak nove školske godine.

Osim toga kompanija Meridianbet je u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi za svoje zaposlene, a sve to samo je dio njihovog humanitarnog rada.

Kompanija Meridianbet nastaviće i ubuduće sa svojim donacijama i pružanjem pomoći na razne načina svima onima kojima je potrebna.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply