Nezaboravna avantura za djecu od 27. jula na Zlatiboru

Sponzorisana objava

Kreativni centar Urban Kids, u saradnji sa fudbalskim klubom Dinamo iz Podgorice organizovaće od 27. do 31. jula sportsko-edukativni kamp na Zlatiboru. Nezaboravna petodnevna avantura namijenjena je djeci uzrasta od 7 do 13 godina.

“Pridružite se urbanoj ekipi na sportsko – edukativnom kampu Zlatibor 2021. Očekuje vas pregršt sportskih, zabavnih i edukativnih aktivnosti, a tu su i brojni izleti na kojima ćete se upoznati sa prirodnim ljepotama zlatiborskog kraja i osjetiti sve čari elitne turističke destinacije. Ukoliko i ti želiš da provedeš pet nezaboravnih dana u prirodi, na padinama Zlatibora, sa stručnom i izuzetno zabavnom ekipom, ne oklijevaj vec pakuj kofere i pravo u avanturu”, pozivaju iz Urban kidsa.

Prema programu kampa, djeca će biti u prilici da se tokom petodnevnog boravka bave sportom ( košarka, tenis, fudbal – licencirani trener), a biće organizovane i druge rekreativne aktivnosti poput hikinga, taktičkog poligona, plivanja i raznih igara. Mali avanturisti će učestvovati u potrazi za blagom, učiće osnove kampovanja i orjentacije u prirodi. Za učesnike će biti organizovan i maskenbal i karaoke zabava, a kako najavljuju organizatori, neće biti zapostavljen ni edukativni dio sadržaja. Tokom pet dana boravka na Zlatiboru, djeca će biti u prilici da učestvuju na raznim edukativnim radionicama, kao i da u pratnji vodiča obiđu i upoznaju znamenitosti tog kraja. Družeći se u prirodi, učiće o flori i fauni Zlatibora, a planirano je da obiđu Dino Park, Avantura Park, Kaubojski grad, Stopića pećinu, vodopad, Etno selo Mećavnik- Drvengrad. Osim toga, za polaznike kampa biće, između ostalog, organizovana vožnja Šarganskom osmicom.

U cijenu, koja iznosi 185 eura, uračunati su smještaj u hotelu sa tri zvjezdice, pun pansion, prevoz, ulaznice, kao i angažovanje profesora, trenera i animatora.

Roditelji koji žele da prijave djecu mogu kontaktirati organizatore pozivom na brojeve 069 170 335 i 067 257 840, u inboxu FB stranice ili DM Instagram stranice urbankidsmontenegro.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply