Porodični vikend uz novu Diznijevu avanturu

U okviru porodičnog vikenda u bioskopu Cineplexx Delta City u Podgorici 24. i 25. aprila biće prikazana nova Diznijeva avantura Raja i posljednji zmaj.

Film je sinhronizovan na naš jezik, a najmlađe posjetioce očekuju i pokloni – Algida sladoled i dječiji magazin Mali politikin zabavnik.  

Radnja novog Diznijevog filma odigrava se u čarobnom gradu Kumandra, u doba kada su ljudi i zmajevi živjeli zajedno u slozi.

“Kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala prijetnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag posljednjem zmaju u nadi da će zauvijek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas svijeta potrebno nešto više od magije – neophodno je i povjerenje”, radnja je filma Raja i posljednji zmaj.

Iz Cineoplexxa je saopšteno da svi članovi njihovog Porodičnog film kluba mogu uživati u sniženim cijenima ulaznica i sjajnim pogodnostima koje nudi Porodični paket za sve članove kluba.

Ulaznice su u prodaji, a više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me .

“Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika prenošenja virusa COVID-19”, naveli su iz bioskopa Cineplexx.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply