Šestogodišnjem Marjanu potrebna naša pomoć

Šestogodišnji Marijan Nenadović novi je korisnik Fondacije Budi human. Dijagnostifikovana mu je celebralna paraliza, a da bi otišao na liječenje u IST centar u Beogradu neophodna mu je pomoć svih nas.

“Ovom hrabrom dječaku je potrebna podrška, kako bi doprinijeli njegovom ljepšem i srećnijem djetinjstvu”, saopšteno je iz Fondacije.

Kako navode, dječak je prijevremeno rođen i u prvim satima života doživio je krvarenje na mozgu četvrtog stepena.

“Marijan je rođen u avgustu 2014. godine, u 28. nedelji. Po rođenju, u prvim satima je imao krvarenje na mozgu IV stepena. Ubrzo je ugrađen ventrikuloperitonealni šant zbog nemogućnosti da likvor sam otiče iz lobanje. Marijanu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza i zbog stanja u kojem se nalazi potreban je intenzivan rad i vježbe”, saopštili su iz Fondacije.  

Marijan ne hoda i ne sjedi, a njegova komunikacija je vrlo ograničena – izgovara samo nekoliko riječi.

“I pored svakodnevne borbe, Marijan je jako veselo dijete, koje traži ljubav i pažnju. Kako bi ovaj nasmijani dječak imao bolje sjutra, potrebna mu je pomoć svih nas kako bi se prikupila novčana sredstva za liječenje u IST centru u Beogradu”, istakli su iz Fondacije Budi human.

Pomozimo Marijanu slanjem donatorske poruke sadržine 40 na broj 14543. Možemo mu pomoći i uplatom na žiro račun 520 – 41944 -52 ili devizni račun 520042000001518644, IBAN broj: ME25520042000001518644, SWIFT: HBBAMEPGXXX.

Fondacija Budi human završila je i redizajniranje sajta koji je sada veoma brz i jednostavan za pregled, a kako on izgleda možete vidjeti na linku: http://www.budihuman.me/index.php.

“Novi sajt donosi i mnoge novitete, a neki od njih su i prostor za ambasadore Fondacije, ugledne crnogorske javne ličnosti, uz pomoć kojih ćemo organizovati mnogobrojne akcije, te pospješiti efikasnost procesa doniranja”, naveli su iz Fondacije, dodajuću da će prostor na sajtu imati i donatori.

Fondacija je dizajnirala i novi logotip, a drugi dio redizajniranja sajta, koji će biti i finalni, omogućiće i doniranje putem platnih kartica, što će uključiti i crnogorsku dijasporu i ubrzati prikupljanje novca za sve naše korisnike.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply