Od ponedjeljka pedijatri će noću dežurati u Bloku V

Zbog renoviranja zdravstvenog objekta Nova varoš u Podgorici, koje počinje u ponedjeljak, pedijatri će u narednom periodu dežurati svake noći, od 21 do sedam sati, u Domu zdravlja Blok V.

Kako je najavljeno iz JU Dom zdravlja Podgorica, izabrani doktori za djecu biće raspoređeni u nekoliko ostalih zdravstvenih objekata. Tako će u Bloku pet naredne dvije sedmice ordinirati dr Milica Bojović i dr Rajka Kalezić, a u Domu zdravlja na Starom Aerodromu dr Branka Samardžija Jovanović, dr Esma Banda, dr Biljana Raičević Fuštar i dr Gordana Marojević. Pedijatri dr Rajka Pajović i dr Olgica Prentić radiće privremeno u zdravstvenom objektu na Koniku.

Objekat Nova varoš će, zbog adaptacije, biti zatvoren dvije sedmice.

“Svim građanima koji u njemu ostvaruju zdravstvenu zaštitu, zdravstvene usluge u periodu adaptacije pružaće se u drugim objektima Doma zdravlja Podgorica, prema već zakazanim terminima”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će se rekonstrukcijom značajno unaprijediti uslovi za rad zaposlenih, kao i za boravak pacijenata, a navode i da su ubijeđeni da će naići na razumijevanje i strpljenje građana tokom izvođenja radova.

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, izabrani doktor za odrasle ordiniraće u zdravstvenom objektu Stara varoš. Usluge službe specijalističke internističke zaštite pružaće se u zdravstvenom objektu Stari aerodrom, a populacionog savjetovališta u Studentskoj ambulanti.

“Kako se radi o adaptaciji od velikog značaja za našu zdravstvenu ustanovu, a imajući u vidu neodložnost zbog već utvrđenih rokova, privremeno zatvaranje objekta smatramo neminovnim i potpuno opravdanim”, saopštili su iz Doma zdravlja Podgorica.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply