Sjutra premijera velike istorijske slikovnice

Premijera velike istorijske slikovnice Bajku životom pravimo (6+), koju je po tekstu Stevana Koprivice i Dragane Tripković režirao Ferid Karajica, biće održana sjutra, 24. oktobra sa početkom u 12 sati u Velikoj sali KIC – a.

Kako je saopšteno iz Gradskog pozorišta, djeca, kao i njihovi roditelji imaće priliku da se upoznaju sa znamenitim ličnostima iz crnogorske istorije Ivanom Crnojevićem, Njegošem, kraljem Nikolom, Blažom Jovanovićem i Draganom Radulovićem, kroz interesantan dramski narativ i strukturu sastavljenu od dijaloga, interakcije, scenskog pokreta, koreografije i muzike, uz veselu i edukativnu atmosferu.

U predstavi igraju Davor Dragojević, Danica Rajković, Lara Dragović, Lazar Đurđević, Marko Rajković, Mirjana Spaić, Pavle Bogojević, Stefan Vuković, Nemanja Todorović , Aleksa Balević, Kristijan Blečić, Maša Božović, Milica Kekić, Una Lučić i Ognjen Sekulić. Korišćeni sui  glasovi glumaca: Branimira Popovića, Dušana Kovačevića, Mladena Nelevića, Željka Radunovića i Dejana Đonovića.

Reprizna izvođenja zakazana su za sjutra u 20 časova i u nedelju 25. oktobra, od 11 i 13 časova u Velikoj sali KIC-a. Ulaznice su dostupne i na biletarnici KIC-a “Budo Tomović” ili pozivom na broj telefona 020 664 237, radnim danima od 9 do 20 sati i vikendom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati.

Izvođenje predstava će se održati uz strogo poštovanje mjera koje su donijeli Nacionalno koordinaciono tijelo i Institut za javno zdravlje.

Projekat se realizuje u saradnji sa Fakultetom dramskih umjetnosti sa Cetinja i uz pomoć Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply