Parlament će unapređivati saradnju sa civilnim sektorom

Podrška Skupštine Crne Gore je od ključnog značaja, kako bi brojna pitanja i inicijative civilnog sektora bili adekvatno prepoznati, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića sa izvršnom direktoricom udruženja Roditelji Kristinom Mihailović i koordinatorkom programa Lepom Žunjić.    

Novi model obrazovanja koji je uzrokovan  pandemijom COVID -19, bio je neposredan povod susreta predsjednika sa predstavnicama Udruženja.

“Tokom sastanka, predsjednik Bečić je iskazao zadovoljstvo brojnim aktivnostima udruženja Roditelji, koje imaju značajan uticaj na unapređenje položaja roditelja i djece u društvenoj zajednici. 

Predstavnice udruženja upoznale su predsjednika Bečića sa aktivnostima organizacije i izrazile otvorenost, da kroz buduće inicijative sarađuju sa Parlamentom”, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Predsjednik Bečić se, kako se dodaje, osvrnuo i na predstojeći rad Skupštine Crne Gore, sa akcentom na planirane aktivnosti 27. saziva. On je izrazio očekivanje da će nadležna skupštinska radna tijela, uz aktivno učešće predstavnika civilnog sektora, doprinositi razmatranju i rješavanju pitanja od društvenog značaja.     

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply