Prikupljen novac za Jovanino liječenje

Za liječenje djevojčice Jovane Dedić, preko Fondacije Budi human, prikupljen je potrebni novac za samo jedan dan. Kako je danas saopšteno iz Fondacije, riječ je o sumi od od 3.344 eura, pomoću koje će ova djevojčica, koja boluje od cerebralne paralize, moći da ode na operaciju.

“Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 3.344 eura, potrebna za liječenje djevojčice Jovane Dedić, uspješno prikupljena. Humanost je još jednom položila ispit, i to sa najvišom ocijenom”, naveli su iz Fondaciju, zahvaljući se građanima.

Jovana pati od cerebralne paralize što je prouzrokovalo probleme sa govorom i motorikom. I pored toga, ona je vesela, društvena, inteligentna i uporna djevojčica, spremna da ide u korak sa svojim vršnjacima. Trenutno je njeno stanje u tome sprečava, pa joj je potrebna operacija fibrotomija po Ulzibatu u Ćupriji u Srbiji.

“Vjerujemo da će Jovana iz ovog životnog izazova izaći kao pobjednik i kao što vidite, bili smo u pravu. Našoj Jovani želimo sreću u liječenju, ostajemo njeni prijatelji i podrška.  Istovremeno, nastavljamo  misiju boreći se za svijet u kom će svako dijete biti srećno i zdravo”, saopštili su iz Fondacije Budi human.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply