Poziv djeci da crtaju i šalju radove za knjigu Moj imaginarijum

Ilustratorka i dizajerka Iva Ivanović osmislila je likovni projekat Moj Imaginarijum u okviru kojeg će nastati istoimena knjiga sastavljena od radova djece mlađeg školskog uzrasta.

Djeca treba da nacrtaju rad, fotografišu ga i zajedno sa osnovnim podacima (ime, prezime, godine) pošalju ga na email adresu [email protected]

Ona je pozvala djecu od 1. do 4. Razreda osnovne škole da joj do 20. avgusta šalju sve ono što vole da zamišljaju i o čemu vole da maštaju.

“Sigurna sam da je svijet vaše Imaginacije, vaše nepresušne Mašte, nastanjen čudesnim Bićima, sasvim posebnim Biljkama, neobičnim Životinjama, ponekom Zvijerkom koja možda i nije tako opasna…. Ili jeste?  Pozivam vas da ih sve preselite u ovaj naš, stvarni svijet i tako našu planetu učinite zanimljivijim, šarenijim i zabavnijim mjestom! Nacrtajte vaše zamišljeno Stvorenje, Biljku ili Životinju, i prenesite ga iz imaginacije direktno na papir!”, poručila je ona djeci.

Sve pristigle radove pogledaće ilustratori iz regiona, a zatim će biti objedinjeni u knjizi Moj Imaginarijum, koja će biti u prodaji, a cjelokupan iznos od toga proslijeđen u humanitarne svrhe.

Projekat je podržan kroz program Živimo kulturu, Ministarstva kulture Crne Gore.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply