U petak novi webinar za roditelje – Rani razvoj i primarne potrebe

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me organizuju u petak, 27. decembra, od 18 sati drugi besplatan webinar za roditelje, ovog puta na temu Rani razvoj i primarne potrebe djeteta. Predavanje će voditi Darija Petović Bambur, savjetnica u psihoterapiji i voditelj programa Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje.

Roditelji će imati priliku da saznaju više o tome koje su to primarne potrebe i šta je važno pružiti djetetu u ranom uzrastu, kako bismo napravili dobru osnovu za razvoj tokom cijelog života. Saznaće šta je i zašto je važna sigurna povezanost, i kada je i u kojoj mjeri u redu odvajanje. Cilj predavanja je sticanje opšte slike i bolje razumijevanje djetetovog ponašanja i njegove slike svijeta, ali i bolje razumijevanje sebe i drugih ljudi i odnosa. Predavanje je namijenjeno roditeljima djece uzrasta do 6 godina i svima onima koji će to uskoro postati.

Putem ovog online predavanja roditelji će imati priliku da kroz direktnu komunikaciju sa predavačem postavljaju pitanja, iznose dileme i čuju iskustva drugih roditelja.

Webinar realizujemo putem online platforme Zoom. To znači da ga možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download Možete je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće se mogu prijaviti putem email-a: [email protected] ili telefona 020 511 983 ili u inbox Facebook stranice Roditelji.me.

Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Online predavanje organizuje se u sklopu projekta Programi podrške roditeljstvu u zajednici, koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply