Ševaljević: Nisam smijenjena već sam podnijela ostavku

Bivša v.d. direktora Centra za autizam, razvojne smetnje i dječiju psihijatriju Nađa Ševaljević kazala je da nije smijenjena sa ove funkcije već da je podnijela ostavku početkom novembra zbog toga jer nije mogla da utiče na kadrovsku politiku Centra, i jer nijesu bili uvaženi njeni predlozi za produženje dužine tretmana.

Prema pisanju dnevnog lista Dan, čiju je vijest prenio dio medija u Crnoj Gori, Uprava Kliničkog centra Crne Gore je zbog učestalih žalbi roditelja na nedovoljan broj tretmana i stručnjaka u toj ustanovi smijenila direktoricu Ševaljević i na njeno mjesto postavila dječjeg psihijatra Ivana Krgovića.

Ševaljević navodi da prethodno nije kontaktirana kako bi se provjerila istinitost objavljene informacije.

Ona je kazala da je zahtjev za ostavkom na funkciju vršiteljke dužnosti direktorice Centra za autizam, razvojne smetnje i dječju psihijatriju podnijela 7. novembra.

“Ističem da za vrijeme vršenja ove funkcije nisam bila u mogućnosti da utičem na kadrovsku politiku Centra, kao i to da nisu bili uvaženi moji predlozi za produženje dužine tretmana, što je sveukupno doprinjelo mojoj odluci da podnesem ostavku na funkciju v.d.-a”, kazala je Ševaljević.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply