Engleski jezik uz muziku i igru za osnovnoškolce sa Marijom Božović

Sponzorisana objava

Marija Božović, crnogorska pjevačica, osim strasti prema muzici, ima još jednu profesionalnu ljubav i to prema engleskom jeziku i nastavi. Uskoro počinje sa organizovanjem časova engleskoj jezika za osnovnoškolce i poziva roditelje da ih upišu i omoguće im učenje kombinovanjem muzike i igara sa školskim programom, i to u pozitivnom ambijentu.

“Dragi roditelji, mnogi od vas me znaju kroz muzičku priču, ali mnogi sigurno ne znaju za moju veliku ljubav prema nastavi i cijelom tom malom kompleksnom svijetu koji se odvija i živi unutar učionice. Kao neko ko je magistrirao metodiku nastave, pa se, između ostalog, i specijalizovao za njegovanje individualnih stilova učenja, jer smo svi različiti i svi različito učimo, uvijek nastojim da nađem prikladan model nastave za svaki uzrast (od IV do IX razreda)”, poručuje im Marija.

Ova magistrica engleskog jezika i književnosti se nada da će joj roditelji ukazati povjerenje i dopustiti joj da njihovu djecu upozna sa engleskim jezikom kroz interaktivan i zabavan vid nastave.

Sve informacije i detalji mogu se dobiti na broj telefona 069506644.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply