Moto Djeda Mrazevi tradicinalno u posjeti djeci iz Doma u Bijeloj

Humanitarna akcija Moto Djeda Mrazevi biće organizovana i ove godine, u subotu, 22. decembra, u Dječijem domu Mladost u Bijeloj.

Organizator je Udruženje No Limit Bikers iz Podgorice, a motoriste iz čitave Crne Gore ugostiće moto klub MC Cruiser Herceg Novi.

Kako je kazao Marko Radulović iz Udruženja Motociklisti bez granica, u saradnji sa moto klubovima i motoristima iz čitave Crne Gore,  odlučili su da deveti put, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, obraduju djecu lišenu roditeljskog staranja. Osim poklon paketića, u dogovoru sa upravom doma, ovoga puta će donijeti i garderobu i obuću za mališane.

“Zahvaljujući novčanim prilozima bajkera i klubova iz cijele Crne Gore i donacijama sponzora, u dogovoru sa rukovodstvom Dječijeg doma Mladost za štićenike ćemo obezbijediti  vrijedne poklone. Osim paketića sa slatkišima i igračkama, ove godine djeci u domu donosimo zimsku odjeću, topli veš i pidžame, trenerke, patike, čizme, modrne slušalice i slično”, kazao je on.

Prema njegovim riječima, sami pokloni nijesu najbitniji.

“Cilj nam je da pošaljemo lijepu poruku i da u vrijeme najveselijih praznika djeci koja ih ne mogu proslaviti sa porodicom, poklonimo pažnju i makar malo radosti. Domaćin bajkerima iz cijele zemlje biće Moto klub MC Cruiser iz Herceg Novog, akciju je podržala i Radio televizija Crne Gore, a imaćemo i besplatan prolaz kroz tunel Sozina i prevoz trajektom”, kazao je Radulović.

Ova hvale vrijedna akcija iz godine u godinu raste, pa se očekuje dolazak preko 200 motora, koji će prodefilovati Herceg Novim.

“Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme,  i radujemo se novom susretu sa našim drugarima koji se uvijek najviše obraduju dolasku Moto Djeda Mrazeva. Prošle godine je bilo preko 200 motora, a vjerujem da će ih ove godine biti još više”, kaže on.

Radulović navodi da će učestvovati moto klubovi Familija i Titograd iz Podgorice, Noćni vukovi Crna Gora, Sokolovi i Vitezovi  iz Berana, Bar i Moćnici iz Bara, Pirati iz Ulcinja, Posejdon iz Budve, Lavovi iz Kotora, Shark iz Tivta, Independent i Cruiser iz Herceg Novog.

“Iz Podgorice ćemo krenuti u 10 sati ispredDelta city-ja ka Sozini, motoristi iz Bara, Ulcinja i Sutomora pridružiće nam se na raskrsnici ka Petrovcu, Budvani na Jazu, a Kotorani i Tivćani na trajektu. Novljani će nas čekati u Kamenarima, odakle krećemo u defile do Igala, a dolazak u Dječiji dom je planiran oko 12:30”, rekao je Radulović, istakavši da već razmišljaju o jubilarnoj desetoj akciji iduće godine.

Nakon uručivanja poklona i druženja sa djecom, motoristi velikog srca okupiće se u restoranu Picadilly u Bijeloj, gdje moto  klub MC Cruiser organizuje ručak za sve učesnike akcije Moto Djeda Mrazevi 2018.

Izvor: Boka News

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply