U Podgorici srednjoškolca pretukli vršnjaci

Osamnaestogodišnjeg učenika četvrtog razreda Srednje mašinske škole “Ivan Uskoković” pretukli su vršnjaci u podgoričkom Kraljevom parku u četvrtak, u popodnevnim časovima.

Iz još nepoznatih razloga, došlo je prvo do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna između mladića.

Nekoliko njih u parku je nasrnulo na mladića, udarali su ga nogama i rukama nanijevši mu povrede koje, prema informacijama Dnevnih novina, na svu sreću nijesu bile teže.

Mladić je hitno prebačen u Urgentni centar, gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Njegovi roditelji, nakon što su saznali za ovaj događaj, otišli su u Centar bezbjednosti Podgorica i prijavili slučaj.

Nakon što mu je u Urgentnom centru pružena pomoć, mladić se pridružio roditeljima kako bi protiv vršnjaka iz škole podnio prijavu i ispričao šta se tačno dogodilo. Izjave su uzete i od mladića koji su ga pretukli, a neki od njih u CB su došli u pratnji roditelja, jer još nijesu punoljetni.

Da li su u Srednjoj mašinskoj školi upoznati sa tim da se incident dogodio, novinari Dnevni novina nijesu uspjeli da saznaju, jer nijesu odgovarali na njihove pozive.

Izvor: Dnevne novine

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply