Sanirani paviljoni u Dječjem odmaralištu na Veruši

Glavni grad Podgorica i Dječji savez tokom ljetnjih mjeseci su sanirali Dječje odmaralište na Veruši, u šta je uloženo oko 30 hiljada eura.

Kako je saopšteno iz PG biroa, u potpunosti su renovirana kupatila u paviljonima Podgorica, Tara i Komovi, što je podrazumijevalo osavremenjavanje, uvođenje novih sanitarija i tuš kabina.

“Takođe, zbog veoma loših vremenskih uslova koji na ovom podneblju vladaju tokom zimskih mjeseci, bilo je neophodno uraditi kompletnu sanaciju svih spoljnih stepeništa na paviljonima”, navedeno je u saopštenju.

U objektu Limenka, u kojem se održavaju igranke i ostale aktivnosti zabavnog karaktera, obnovljen plato.

Iz PG biroa podsjećaju da je tokom 2016. godine kompletno renovirana kuhinja po standardima HACCP sistema, i da je djelimično renoviran paviljon Komovi, u šta je ranije, navode oni, uloženo 150 hiljada eura.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

    • Ako cemo pravo, cucavac u kolektivnom WCu je puno bolji nego obicna solja…posebno gdje su djeca, od koje vecina ne pazi kad vrsi nuzdu da li ce isprskati okolo i hoce li ko sjesti u to.

    • Марина Јочић , hocete da kazete da sam ja navikla na cucavac??? Lijepo. Porazmislite malo bolje o mom prethodnom komentaru. Najvise bolestina mozete pokupiti po javnim i kolektivnim wc-ima.

    • Ne znam kako ste Vi navikli, ali mene su od malena ucili da se u javnom wc-u nikako i nikad ne sedi na solji. Isto vazi i za toalet i odmaralistu. Posto dete tesko da ce nositi domestos i asepsol da isti dezinfikuje cucavac je mnogo bolje resenje. Dodatno naucno je dokazano da je za vrsenje velike nuzde cucavac mnogo bolje resenje jer se u tom polozaju creva potpuno isprazne, dok se u sedecem uvek zadrzi nesto u njima

    • Maja Novosel naravno da nisam mislila na Vas nego na djecu – šta ko nauči u svojoj porodici. Zajedničke šolje koriste od vrtića. Ako postoje higijenske navike wc šolje ne bi bilo mjesto zaraze u obrazovnim i sličnim ustanovama. I jedna anegdota sa mojom unukom:
      Otišla je jednog ponedjeljaka na Verušu a roditelji su joj obećali da će je posetiti u petak. U ponedjeljak popodne je kroz plač objašnjavala kako ne umije da piški na ćučavcu, kako je to zastrašujuća i prljava rupa i da će trpjeti do petka…

Leave a Reply