Zbog pedofilije osuđen na godinu zatvora

K. R. (46) iz Berana, osuđen je na godinu zatvora jer je počinio krivično djelo, nedozvoljene polne radnje na štetu desetogodišnje djevojčice iz Rožaja.

U presudi Osnovnog suda u Rožajama se navodi da je osuđeni 18. juna ove godine, sreo desetogodišnjakinju sa čijim roditeljima se od ranije poznavao i odveo je na kej pored Ibra, gdje nad njom izvršio nedozvoljene polne radnje. Potom je odveo na Zelenu pijacu, gdje je na jednoj od tezgi ponovio uradio isto.

Njega je zatekla u tome jedna Rozajka koja ga je upozorila na nedolično ponašanje fotografišući ga mobilnim telefonom, a potom je slučaj prijavila policiji.

K.R. je potom pustio dijete da se vrati svojim roditeljima uz prijetnju da ukoliko se bude požalilo roditeljima na njega, da će je ubiti.

Policija je dan kasnije okrivljenog zatekla u društvu djevojčice na gradskom trgu kada ga je i privela u stanicu, a potom i podnijela kriviču prijavu protiv njega.

K. R. je bio određen pritvor sve do juče kada je donijeta presuda kojom je osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu.

Izvor: RTCG

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Sramna presuda, ovaj zakon mora prvi da se mijenja, pod hitno !!! I bar ovim presudjenim pedofilima ne krijte identitet, ime mu je vec objavljeno tako da nema potrebe za inicijalima.

  2. Sta godinu dana , sram ih bilo , da je to njihovo dijete bi li bila ista presuda..i sad cemo ga jos mi hraniti! Ne mogu da vjerujem , i kad izadje on ce opet isto..strasno😣

  3. Pi sramota samo godinu dana… ja sam zgrozena u kakoj drzavi zivimo fuj..imam 4 djece i ne daj boze da se desilo nesto tako ja bi ga prije odrobijala nego gledala nepravdu…

Leave a Reply