Postavljeno novo igralište u dvorištu OŠ “Njegoš” na Cetinju

Mobilijar za igralište – vježbalište postavljen je u dvorištu OŠ “Njegoš” na Cetinju, a osim što će služiti za igru i zabavu djece, poslužiće i za nastavni proces predmeta fizičko vaspitanje, kazala je direktorica škole Novka Milošević najavljujući da će u narednom periodu nastaviti sa različitim humanitarnim akcijama kako bi ostali dio dvorišta uredili i oplemenili.

Projektom Svako dvorište priča priču NVO Građanski kreativni centar je animirao razne institucije i građane da pomognu uređenju školskog dvorišta. Donacije su pristizale od učenika, roditelja, zaposlenih u školi i građana.

“Posebnu zahvalnost dugujemo Direkciji za saobraćaj i gospodinu Savu Parači koji su nam obezbijedili šljunak za prostor igrališta. Zahvaljujemo se i bolnici ,, Danilo I “, Domu zdravlja, cetinjskim preduzećima koja su pomogla kao i Mitropoliji crnogorsko – primorskoj. Osim toga, škola je raznim aktivnostima, bazarima, revijom talenata i drugim akcijama prikupljala sredstva”, navela je Milošević.

Ona je apelovala na roditelje da vode računa o tome kako će njihova djeca koristiti igralište..

“Molimo da djeca ispod 15 godina ne koriste ovaj prostor bez prisustva roditelja radi bezbjednosti”, poručila je Milošević dodajući da je preostalo da se doradi nekoliko ploča za trajno fiksiranje sprava.

Prema njenim riječima, vrijednost završenih radova je oko 3.000 eura.

Izvor: RTV Cetinje

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply