Čekajući nastavnika ogolili žice na prekidaču i polili ga vodom

U tivatskoj Osnovnoj školi „Drago Milović“ juče se desio teži incident u kome su učenici jednog od devetih razreda polili vodom prekidač za svijetlo u učionici.

Učenici su ogolili žice na prekidaču i polili ga vodom.

“Po ulasku u učionicu profesor je primijetio lokvu vode i mokar zid i shvatio ozbiljnost situacije u kome mu je bio ugrožen život”, navodi Radio Tivat.

Informaciju je potvrdila direktorka škole Ružica Lazarević koja je istakla da je o događaju obaviještena tivatska policija i opštinska Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti. Ona je najavila da će povodom inicidenta biti održan sastanak sa roditeljima razreda i sjednica Nastavničkog vijeća.

Uviđaj je obavila tivatska policija i obavijestilo Osnovnog državnog tužioca za maloljetnike koji je zaključio da slučaj nema elemenata krivičnog djela jer je istraga pokazala da na prekidaču, sve i da ga je profesor uključio, navodno ne bi došlo do kratkog spoja i strujnog udara.. Policija je o slučaju po proceduri obavijestila tivatski Centar za socijalni rad.

Policija je identifikovala počinioca koji je, kako je Vijestima nezvanično rečeno u OB Tivat, priznao što je uradio, ali je negirao da mu je namjera bila da ubije profesora.

“Slučaj je sada u nadležnosti uprave škole koja će preduzeti dalje vaspito-disciplinske mjere prema počiniocu incidenta”, kazao je izvor iz tivatske policije.

Izvor: Radio Tivat

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply