Problemi sa vidom tema Kutka u Podgorici, u fokusu uticaj upotrebe tableta i telefona

Sve je više djece koja imaju probleme sa vidom, što oftalmolozi tumače kao posljedicu ne samo nasljednjog faktora nego i upotrebe tableta i telefona, a o tome će, između ostalog roditelji moći da razgovaraju i posavjetuju se sa dr Sanjom Borović koja je gost februarskog Roditeljskog kutka u Podgorici.

Tema Kutka sa oftalmologom su problemi sa vidom kod djece predškolskog uzrasta, a roditelji će moći da pitaju sve što ih interesuje u vezi sa ovom temom.

Kutak će biti održan u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici u utorak, 27. februara od 18 sati.

Pozivamo roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo već nekoliko godina.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu i u Nikšiću.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply