Bliznakinje prve bebe rođene u ovoj godini u KCCG

Prve bebe rođene u Kliničkom centru Crne Gore, u 2018. godini su bliznakinje Jovović rođene neposredno posle ponoći. U Kotoru je u 1 sat i 55 minuta na porodiljnom odjeljenju kotorske Opšte bolnice rođen dječak. U porodilištu Opšte bolnice Meljine u 9 sati i 30 minuta rođena je prva beba, djevojčica, u Novoj 2018. godini. Prvog dana nove godine na Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice u Nikšiću u 11 sati i 25 minuta rođena je prva beba, dječak.

Sara i Tea rođene su samo 25 i 28 minuta nakon ponoći u Kliničkom centru Crne Gore.

Majka djevojčica rođenih u Podgorici Jovana Jovović porodila se carskim rezom i na svijet donijela dvije zdrave djevojčice.

“Dvije djevojčice rođene su carskim rezom neposredno poslije ponoći. Nakon toga su bila još dva porođaja, takođe djevojčice. Sve je dobro prošlo”, rekao je za portal Standard, ginekolog, Srđan Medan.

Ginekolog Azis Haliti saopštio je da je tokom novogodišnje noći u Kliničkom centru rođeno pet beba – četiri djevojčice i jedan dječak.

http://rtcg.me/vijesti/drustvo/189397/sara-i-tea-prve-bebe-u-podgorci.html

Dječak rođen u Kotoru težak je 2 kg i 750 gr. On i majka se osjećaju dobro, kazala je za Skala radio doktorka Tamara Radoman, ginekolog.

U Herceg Novom je na svijet, prirodnim putem, zdravu djevojčicu donijela Džemila Ameti, potvrdili su Radiju Jadran u dežurnom timu, pedijatriskih sestara i babica, predvođenim specijalistom ginekologije i akušerstva, načelnikom odjeljenja, dr Slobodanom Bulatovićem.

Izvori: RTCG/Skala radio/Standard/Radio Jadran

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply