Tivćaninu 30 dana zatvora zbog napastvovanja tri djevojčice

A. Đ. (77) iz Tivta juče oko 12 sati u blizini Osnovne škole „Drago Milović“ napastvovao je tri maloljetnice zbog čega je priveden u policiju.

Prema saznanjima Pobjede, kotorski sud za prekršaje osudio ga je na 30 dana zatvora jer se drsko, uvredljivo i bestidno ponašao prema djevojčicama.

On je juče sproveden u ZIKS na izdržavanje kazne. Kako se navodi u prijavi protiv osumnjičenog A. Đ. on je djevojčice namamio obećavši da će im kupiti sladoled.

Nezvanično nam je saopšteno da je A. Đ. od ranije poznat tivatskoj policiji. On je 2007. godine odgovarao za krivično djelo nedozvoljene polne radnje prema maloljetnoj osobi.

Izvor: CDM

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. A zasto se doticnom bolesniku skriva ime i prezime??? Zar ne bi trebalo da znamo koga da se klonimo??? Kako da zastitimo djecu ako ne znamo od koga??? To mi nikad bece biti jasno! U Tivtu se vec desavalo ovakvih slucajeva, zasto onda i dalje da se kriju napasnici?!

  2. Ukoliko mu nije odredjen pritvor u istrazni zatvor do sudjenja, vec je to pravosnazna presuda onda ovo drustvo ima ozbiljan problem. Ako ovo nije pravosnazna presuda onda su problem ovog drustva mediji koji zarad tiraza pisu tabloidne i senzacionalisticke naslove

Leave a Reply