Djeca su ogledalo roditelja, bili biološki ili ne

sergej

Roditelj nije onaj koji rodi dijete, nego onaj ko brine i pazi o djetetu, a djeca postaju ogledalo svojih roditelja, bili oni biloški ili ne, smatra pjevač Sergej Ćetković.

On i njegova supruga odlučili su se za divan gest i usvojili dvije devojčice, koje sada imaju sedam i skoro pet godina.

“Ja se osjećam kao njihov biološki roditelj. Meni smeta kad mi kažu da sam ih usvojio, jer ja njih ne doživljavam na taj način. Ono što mi govorimo uvijek njima i što one vrlo dobro znaju – da su ih mama i tata rodili iz srca. To je tako od prvog dana”, kazao je Sergej.

On i supruga Kristina imali su, kao i mnogi, pred sobom prepreke koje su odlučili da prevaziđu jer su mnogo željeli da usvoje.

“Mnoge su barijere, u smislu mentalnih barijera – šta će reći komšiluk, šta će reći moji najbliži. Ja živim u Beogradu već 12 godina, a u Crnoj Gori su još stroži po tom pitanju, mada se i tamo menjaju stvari nabolje”, smatra Sergej.

Pjevač je srećan zbog takve svoje odluke i nimalo se ne kaje, jer su mu ćerke uljepšale život i, kako kaže, liče na njega.

Izvor: Blic

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Tako je brate …Okaci ih o rukama tako da znaju da su voljeni do kraja zivota. Djeca su dar od boga a na nama je da im pokazemo pravi put uzorom ….Good luck to all the fathers around the world in helping these little guys to become responsible , independent and loving grown ups….Love you all …..Here is my little Jesse fishing with his brother ….

Leave a Reply