Dva novogodišnja paketića na poklon

paketici

Novu godinu bez novogodišnih paketića djeca ne računaju, i to ne samo ona manja jer slatkiši obraduju sve uzraste. A da njihovim roditeljima pomognemo da im ih pripreme odlučili smo se u saradnji sa Mekator kompanijom i njihovim marketima.

Merkator, u preko 100 marketa Rode širom Crne Gore uz redovan asortiman svježih proizvoda i neprehrambenih artikala svake godine za kupce priprema i posebnu prazničnu ponudu po povoljnim cijenama.

Portal Roditelji i Merkator večeras poklanjaju dva novogodišnja paketića. Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Rođendan Rode u Mall of Montenergu u Podgorici

Supermarket Roda u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici sjutra slavi šesti rođendan, pa će tim povodom biti organizovano veliko slavlje za potrošače koje očekuju poklon iznenađenja, dok će najmlađi imati priliku da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply