Na poklon Pino Didaktička kocka

kockaSrijeda je pri kraju, što znači da još ima vremena za darivanje, koje smo najavili za svaki drugi dan u toku decembra! Nakon poklona za mame, danas ćemo obradovati jedno dijete ili više njih iz jedne porodice koji će imati priliku da se igraju sa sjajnim didaktičkim Pino igračkama.

Pino igračke su tradicionalne drvene igračke koje otvaraju svijet dječije kreativnosti i mašte, pokreću radoznalost i omogućavaju razvoj intelektualnih, emotivnih i socijalnih sposobnosti djece.

“Prirodne teksture drveta stimulišu dječija čula jer pozivaju djecu da dodiruju, osjećaju i istražuju. One razvijaju maštu i dozvoljavaju djetetu da bude pokretač ideje kako će se i sa čime igrati. Veoma su važne za razvoj motorike, logike i inteligencije djece u ranom djetinjstvu”, kažu u kompaniji Skala Monte koja je njihov zastupnik.

Večerašnji poklon je Pino Didaktička kocka koja je odlična igračka za raspoznavanje boja i oblika, razvoj fine motorike i koordinacije pokreta.

Zadatak koje se pred djetetom nalazi prilikom igre didaktičkom kockom je da određene elemente ubaci u za to predviđene otvore. Prije toga moraće da uoči oblik na kocki i onaj koji drži u ruci. Na taj način djeca uče o odnosu veličina, kao i određenim geometrijskim formama.

Dok ubacuje elemente u otvore dijete će morati da ih rotira i na taj način razvija sitnu motoriku i koordinaciju oko-ruka.

Kroz misaone i praktične aktivnosti dijete posmatra, upoređuje, istražuje, isprobava i provjerava svoje pretpostavke.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply