Počinje sezona darivanja – prvi poklon od Aventa za mame

Sezona poklanjanja počinje danas na portalu Roditelji, a u skladu sa prazničnim raspoloženjem koje zvanično proglašavamo.

Kao i svake godine, pripremili smo puno poklona i iznenađenja zahvaljujući odazivanju nekoliko kompanija i brendova, koji su važni za porodicu.

Prvi poklon je za mame, i to mame koje doje ili planiraju da doje. Kompanija Donator i Kidsland, inače zastupnici brenda Philips Avent, pripremili su poklon paket u kojem su pumpa za izmlazanje mlijeka i tupferi za grudi.

SCF330-AladdinManualPumpOnly

Philips Avent pumpice pomažu mamama u dojenju, posebno kada moraju bebu da ostave neko vrijeme ili da se vrate na posao.

U Kidslandu kažu da su Aventove pumpe, klinički dokazano, efikasne kao ili više od bolničkih izdajalica.

“Nova Philips Avent Natural pumpica omogućava izmazanje u još udobnijem i prirodnijem položaju, bez potrebe za naginjanjem i dodatnim naporom, dok mekano masažno jastuče blago masira i stimuliše dojku čime dobijamo više mlijeka uz maksimalan komfor i opuštenost”, pojašnjavaju iz Kidslanda.

Podsjećaju da u ponudi imaju i još neke dodatke za lakše dojenje kao što su termo-obloge za grudi, ultra-tanki, meki tupferi za dojke, grudne školjke, štitnici za bradavice, ”revolucionarne” niplette koje riješavaju problem ravnih i uvučenih bradavica, krema za bradavice odnosno sve što može zatrebati savremenoj majci da koliko god je to moguće unaprijedi i produži proces dojenja.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply