U subotu humanitarna akcija Djeca djeci

djecadjeciBanka hrane i tržni centar Delta city, organizovaće 14. juna od 18 sati humanitarnu akciju Djeca djeci. Cilj je prikupljanje sredstava za djecu sa područja ugroženih u poplavama u regionu.

“Cilj akcije je da se kroz pjesmu, igru, stihove i druženje sjetimo naših malih drugara iz poplavljenih područja kojima su neophodne najosnovnije stvari za život”, saopšteno je iz Banke hrane.Oni su pozvali sve ljude dobre volje kao i društveno odgovorne kompanije da se pridruže akciji donirajući sve što je potrebno prije i tokom trajanja akcije.Za doniranje predlažu bojanke, školski probor, igračke (ne plišane), knjige, dječiju hranu, pelene, sokiće, slatkiše, plastilčni pribor za jelo, sredstva za dezinfekciju,  protiv komaraca…

U toku humanitarne akcije biće održan i hor Zvjezdica, a sa prisutnima će se družiti Žaklina Oštir, Andrijana Božović, Božo Bulatović, Plesna skola Dream, Anita Popović, Plesna skola Beauty, Anđela Zec – stand up komičarka, Ivana Popović, Djeca iz šest podgoričkih vrtića, Balerine Muzičke škole ” Vasa Pavić, i Žarko Žabac.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply