Spreman novi paket Moje hrane

mojahranaNovi paket voća i povrća Moje hrane danas je pripremljen kao poklon za registrovane posjetioce portala Roditelji.me.

Kao i svake sedmice ovaj poklon će pripasti registrovanom posjetiocu ili posjetiteljki portala Roditelji.me  iz Podgorice ili sa primorja čiji mail sa nazivom Moja hrana bude prvi stigao na email adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Login with Facebook, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Paket sadrži:

–          Jabuke 1 kg,
–          Bijeli krompir 2 kg,
–          Crni luk 1 kg,
–          Blitva 0,5 kg,
–          Šargarepa 1 kg,
–          Cvekla 1 kg,
–          Persun 1 vezica.

Moja hrana je novi koncept prodaje organskih i domaćih proizvoda – voća, povrća, integralnog brašna… koji se nedavno pojavio na crnogorkom tržištu.

Podrazumijeva da željene proizvode iz njihove ponude poručite i dobijete na željenu adresu ako živite u Podgorici ili na primorju. Moja hrana  ima objedinjenu ponudu crnogorskih proizvođača iz ruralnih predjela, i to svježeg voća i povrća gajenog na ispravan način zbog čega zadržavaju prirodne sastojke i zadržavaju više ukusa.

Svi proizvodi koje nudi Moja hrana dolaze sa farmi i od, kako kažu, pažljivo odabranih proizvođača. Organske proizvođače kontroliše Monteogranica, akreditovano crnogorsko sertifikaciono tijelo za organsku proizvodnju. Kontrola od Monteorganice u najkraćem podrazumijeva kontrolu sjemena, zemljišta, načina uzgajanja, ali i vođenja potrebne dokumentacije.

Proizvodi u ponudi Moje hrane se mijenjaju periodično i zavise od sezone i stanja na njivama. Nakon kontakta sa proizvođačima Moja hrana zainteresovanima dostavlja mailom ponudu ([email protected]) ili ih obavještava telefonom (067 885 889 ili 069 032 078), a spisak  objavljuje i na svojoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/moja.hrana)

Nakon objedinjavanja u kratkom roku odlaze za proizvode, pakuju ih na licu mjesta i dostavljaju kupcima.

U njihovoj ponudi možete naći, u zavisnosti od sezone, dunje, paprike, paradajz, jabuke, crni luk, krompir, blitvu, krastavac, šargarepu, cveklu, rukolu, celer, peršun, raštan, med, heljdino, pšenično, ražano i ječmeno integralno brašno, koktele malina, kupina, borovnica, ali i suvo voće. Može se poručiti i maslinovo ulje, džemovi, sirupi, medovina, sirevi, kajmak, čajevi…

 

Comments

Leave a Reply