Nikolina Lalić osvojila vaučer,Robot učitelj sa najviše glasova

robot uciteljRobot učitelj Happy kid dobio je najviše odnosno 362 glasa u nagradnoj igri Predloži igračku – osvoji novogodišnji poklon što znači da je  Nikolina Lalić koja ga je kandidovala pobijedila i osvojila nagradu – vaučer od 50 eura u Kidsland radnjama koje su organizovale igru zajedno sa portalom Roditelji.me.

Robot Happy kid namijenjen je uzrastu od 18 i više mjeseci i njegova cijena je 33.50 eura.  Kako je Nikolina opisala, Robot učitelj razveseliće dijete veselim melodijama, pokretima i bojama, ali prije svega naučiće dijete brojevima, oblicimae i slovima. Učitelj je 16 slova i 10 brojeva na engleskom i francuskom jeziku. Ukoliko želite da dijete uči engleski odaberete mod za engleski jezik, i obratno. Pored 3 dugmeta koji su namijenjeni učenju oblika, brojeva, slova, četvrtim tasterom aktivira se muzika, a robot počinje da se pomijera i trepti očima. Takođe pritiskanjem oblika oko centralnog displeja robot uči dijete nazivima geometrijskih oblika.

Nagradna igra Predloži igračku – osvoji novogodišnji poklon trajala je od 26. novembra, a svi zainteresovani registrovani posjetioci portala su mogli da učestvuju. Njen cilj je bio da pomogne roditeljima u izboru novogodišnjeg poklona za djecu.

U toku deset dana proslijeđena je 21 validna fotografija koja je učestovala u igri.

Svi predlozi igračaka biće objavljeni u posebnoj galeriji koja može biti od pomoći ostalim roditeljima pri izboru novogodišnjeg poklona za mališane.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply