Danas o dojenju sa Terezom Miljković i Žanom Gardašević Bulatović

SND poster manjiZavršni, centralni događaj posvećen Svjetskoj nedjelji dojenja, koja se obilježava od 1. do 7. avgusta,  biće organizovan danas u Kutku za dojenje, u Mall of Montenegru (I sprat), od 18 sati.

Sa roditeljima, i onima koji će to tek postati, razgovaraće savjetnica za dojenje iz Srbije, Tereza Miljković, glumica Žana Gardašević Bulatović i koordinatorka projekta Dojenje u Udruženju Roditelji, Ana Vujnović.

Okupljanje je trebalo da bude organizovano u Dječijem parku na Kruševcu, kao i prošle godine, ali je lokacija promijenjena zbog izuzetno visoke temparature vazduha.

Pozivamo zainteresovane roditelje da nam se pridruže i obilježe sa nama Svjetsku nedjelju dojenja u Crnoj Gori i da povedu sa sobom djecu za koju će biti organzovan prostor za crtanje i bojanje.

Organizaciju ovog događaja, kao i prethodne godine, sponzorisala je kompanija Rosa koja već neko vrijeme svoje aktivnosti usmjerava ka  podršci neonatologije u Crnoj Gori. Rosa će za sve prisutne obezbijediti osvježenje.

Tema ovogodišnje Svjetske nedjelje dojenja je Podrška dojenju: bliski majkama, koja u fokus stavlja vršnjačko savjetovanje.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply