Poofnice (obuća za bebe) na lageru! Prvom kupcu nagrada: besplatan par cipelica po izboru

Poofnice_logo

Portal Roditelji.me može sa zadovoljstvom da objavi da je počela prodaja nehodajućih cipelica za bebe – Poofnice iz Beograda koje smo najavii prije dva mjeseca, a svi zainteresovani su imali prilike da ih pogledaju u našoj online prodavnici.

Duge procedure – carinske, izvozne, papirologija, porezi, transport, špedicija… što sve ne, odužile su malo dolazak Poofnica, ali najvažnije je da je, što kažu trgovci, konačno “roba na lageru” 🙂 .

[product_category category=”obuca-za-bebe” per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”price” order=”asc”]

Od danas svi zainteresovani mogu da ih kupe i istog dana dobiju bez troškova dostave ako žive u Podgorici, dok će kupcima iz ostalih gradova Crne Gore cipelice biti dostavljene uslugom Post Express već sjutra dan ukoliko ih poruče do 14h, uz troškove dostave od €2.00.

Pozivamo vas da pogledate ponudu Poofnica, kratke informacije o njima (materijal, veličinu..) i poručite one koje vam se najviše dopadaju.

[products ids=”8873,8869,8905,8897″]Prvog kupca nagrađujemo potpuno besplatno još jednim parom po izboru, a narednih 5 kupon kodom uz koji mogu ostvariti 10% popusta prilikom naredne kupovine bilo čega iz našeg web shopa. Vrijedno je napomenuti da se popust od 10% ne odnosi samo na jedan proizvod, već na kompletan sadržaj korpe prilikom sljedeće kupovine. Inače, u našem shopu možete, ili ćete moći, naći širok spektar proizvoda, od posuđa, malih kućanskih aparata, aparata za njegu tijela i kose, pa do potrošačke elektronike, fotoaparata, računara, tablet računara, televizora pa i bijele tehnike, uz izuzetno povoljne cijene i garantovani kvalitet i isporuku. Takođe, ukoliko vas nešto posebno interesuje, a trenutno se ne nalazi u Roditelji.me Web Shopu, molimo vas da nas slobodno kontaktirate emailom na [email protected] sa vašim zahtjevom, a mi ćemo vam dostaviti ponudu ukoliko traženi proizvod postojji na našem tržištu, ili se može poručiti iz inostranstva.

A sada, da se vratimo temi – Poofnice 🙂 Riječ je o cipelicama za bebe izrađene od prijatnih i mekanih materijala. Unutrašnjost svake Poofnice je isključivo od pamuka. Tople su i mekane jer su punjene vatelinom, kako bi bile udobnije i što bolje obuhvatale bebino stopalo.

[products ids=”8855,8857,8893,8861″]

Poofnice su namijenjene za bebe koje ne hodaju, jer su materijali nježni, mekani, pamučni… kako bi bili što prijatniji njihovim malenim nožicama, samim tim nisu toliko otporne na habanje prilikom hodanja.

Ljekari ne savjetuju upotrebu klasične obuće za bebe sve dok ne počnu da stoje i samostalno prave prve korake, bez obzira koliko imaju mjeseci. Preporučuju obuću od prirodnih materijala, kako spolja tako i iznutra da bi stopalo moglo da diše, odnosno da ne dođe do pojačanog znojenja.  Zbog toga su Poofnice pravi izbor.

Poofnice su ekskluzivni proizvod u online prodavnici portala Roditelji.me i u Crnoj Gori ih trenutno drugdje ne možete kupiti. Naša prodavnica će iz dana u dan biti sve bogatija proizvodima, kako onima za porodicu tako i detaljima za djecu i roditelje. Pozivamo sve zainteresovane koji imaju da ponude proizvod koji će biti interesantan i koristan roditeljima u Crnoj Gori, posebno domaće radinosti i proizvodnje, da nas kontaktiraju na adresu [email protected].

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply