Danas posljednja Pripovjedaonica

4 radionicaPosljednja radionica projekta Pripovjedaonica Udruženja Roditelji u Narodnoj bilblioteci ”Radosav Ljumović“ biće održana danas u 11 sati, a djeca od 4 do 6 godina imaće priliku da čuju priče Žirafe ne znaju da plešu i Svitac pšeničar i vodeničar.

Posljenje interaktivno pričanje priča koje u sebi nose poruku tolerancije, empatije i njegovanja i poštovanja različitosti, u ponedjeljak je organizovano u javnoj predškolskoj ustanovi „Đina Vrbica“ koja je uključena u projekaz.

Projektom je previđeno ukupno 13 radionica, od kojih 4 u Biblioteci ”Radosav Ljumović” i 9 u vrtićkoj jedinici ”Jelena Ćetković”,  koji pripada sistemu ”Đina Vrbica”.

Projekat Pripovjedaonica finasira fAKT uz podršku Kooperative holandskih fondacija za Centralnu i Istočnu Evropu (CNF).

Kroz radionice djeca uzrasta od 4 do 6 godina imala su priliku da čuju različite priče o toleranciji, prihvatanju različitosti i prijateljstvu, koje su ispričali, i usput se sa njima igrali i razgovarali, članovi udruženja Roditelji i volonterskih klubova Gimnazije ”Slobodan Škerović”, Ekonomskog i Filozofskog fakulteta.

Radionice prati i brošura, namijenjena roditeljima i vaspitačima.

Edukativna brošura kreirana je u vidu vodiča za roditelje i vaspitače kroz koju mogu saznati kako da na adekvatan, djeci blizak način, obogate vrijeme provedeno sa njima. Brošura im pruža mogućnost da interaktivno učestvuju u Pripovjedaonici i prošire priču van stranica knjige.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply