Novogodišnji set za djecu od La mia casa-e

Prvi nogodišnji set za djecu osvojila je Sanja Stanković, koja je najbrže poslala mail na adresu portala Roditelji.me.  Čestitamo!

****************************************************

La mia casa je novi darivalac u akciji Dar po dar portala Roditelji.me i njihove poklone namijenjene namlađima moći ćete da osvojite u toku cijele ove sedmice. Ukupno pet novogodišnjih setova koje čine kapa, papuče i štitnici za uši biće podijeljeno od danas do petka.

 

Kao i uvijek, dobitnici će biti najbrži registrovani koricnik/ca koji pošalju prazan mail na adresu [email protected] od momenta objavljivanja početka akcije. Molimo Vas da nam šaljete emailove sa adrese koje ste koristili prilikom registracije na portal jer je akcija namijenja upravo našim registrovanim posjetiocima.

La mia casa je prodavnica posuđa, posteljine, nameštaja i dekorativne rasvjete u kojoj možete naći sve potrebno za stilsko opremanje vašeg doma. La mia casa se nalazi u tržnom centru Delta City u Podgorici. Njihova ponuda je osmišljena da uvede modu u naše domove, a u tome im pomažu svjetski poznati brendovi Salt&Pepper, Nef-Nef, Brilliant i Viokef.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply