Uručena tri autosjedišta

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro i portal Roditelji.me uručili su danas tri autosjedišta dobitnicima u nagradnoj igri „Osigurajte djecu – vozite bezbjedno“.

Slađani Bajić Bogdanović pripalo je autosjedište Comet, proizvođača Osann za 9 do 36 kilograma, a za isti uzrast je i Brevi sjedište Touring sport, koje je osvojila Jelena Popović. Đuljdana Bero dobitnica je autosjedišta Eletta, Chicco za 0 do 18 kilograma. Sva tri autosjedišta imaju standard ECE R44/04, koji su propisale Ujedinjene nacije, što znači da sjedišta zadovoljavaju niz dizajnerskih i konstrukcionih zahtjeva kao i da su prošla seriju upotrebnih testova.

Nagradna igra je trajala dva mjeseca, a završena je 20. novembra.

Njen cilj je bila promocija sigurnosti djece u saobraćaju ali i podizanje svijesti o značaju osiguranja djece u vrtićima, jaslicama i osnovnim školama od posljedica nesrećnog slučaja. Sava Montenegro je na ovaj način doprinijela cilju portala Roditelji da što veći broj roditelja bude upoznat sa važnošću upotrebe autosjedišta za djecu.

Za kvalifikaciju u nagradnoj igri bilo je potrebno da zainteresovani učesnik na site-u Sava Montenegro AD na posebnom linku online osigura dijete (starosti do 14 godina) sa iznosom premije do 10€.  Nagrade su mogli da dobiju samo  posjetioci portala Roditelji.me

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply