Izvučeni dobitnici tri autosjedišta za djecu

Slađana Bajić Bogdanović, Jelena Popović i Đuljdana Bero dobitnice su tri autosjedišta za djecu u nagradnoj igri „Osigurajte djecu – vozite bezbjedno“, osiguranja Sava Montenegro i portala Roditelji.me.

Autosjedišta će dobitnicama biti uručene nakon izbora autosjedišta prikladnih za uzrast i kilažu njihove djece koju su osigurali kod Sava Montenegro osiguranja.

Izvlačenje nagrada je obavljeno pod nadzorom tročlane komisije koju su činili direktor sektora za prodaju osiguranja Sava Montenegro, Zoran Savić, stručni saradanik za marketing i odnose sa javnošću Dragana Drobnjak i predstavnica portala Roditelji.me Kristina Mihailović.

Nagradna igra je trajala dva mjeseca, a njen cilj je bila promocija sigurnosti djece u saobraćaju ali i podizanje svijesti o značaju osiguranja djece u vrtićima, jaslicama i osnovnim školama od posljedica nesrećnog slučaja.

Za kvalifikaciju u nagradnoj igri bilo je potrebno da zainteresovani učesnik na site-u Sava Montenegro AD na posebnom linku online osigura dijete (starosti do 14 godina) sa iznosom premije do 10€.  Nagrade su mogli da dobiju samo  posjetioci portala Roditelji.me.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply