Od subote brendirana strana u Dnevnim novinama

Udruženje Roditelji i portal Roditelji.me od subote 29. septembra imaće svoju, brendiranu stranicu u vikend izdanju Dnevnih novina.

Na stranici će čitaoci imati priliku da čitaju o temama koje se tiču roditelja u Crnoj Gori njihove djece, dojenju i kratkim porukama majki i ljekara o toj temi, igranju sa djecom, njihovim razvojnim fazama i svemu onome što roditeljima može pomoći u što boljem informisanju.

Na ovaj način udruženje i portal Roditelji žele da dodatno animiraju roditelje u Crnoj Gori da se što aktivnije uključe u rješavanje mnogobrojnih problema i pitanja koja se tiču njih i njihove djece.

Dnevne novine su prepoznale važnost tema koje se tiču roditeljstva u Crnoj Gori o odlučile da na ovaj način doprinesu njihovom promovisanju.

Osnovni i jedini cilj udruženja Roditelji, osnovanog 22. Jula 2011. godine, je promocija i poboljšanje prava roditelja i njihove djece u Crnoj Gori.

Portal www.roditelji.me, prvi i jedini roditeljski portal u Crnoj Gori ima za cilj da prvi put umreži crnogorske roditelje. Fokus cijelog projekta je na socijalnom/društvenom umrežavanju roditelja u Crnoj Gori sa ciljem razvoja snažne roditeljske online zajednice.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply