Škole i vrtići neće raditi osim na primorju

Javne i privatne škole i vrtići u gotovo svim crnogorskim opštinama, osim primorskim, od sjutra do daljnjeg neće raditi, najnovija je naredba premijera Igora Lukšića u ime Koordinacionog tima za upravljanje vanrednim situacijama.

Obustavlja se nastava u svim javnim i privatni predškolskim ustanovama, osnovinim i srednjim školama i ustanovama visokog obrazovanja na teritoriji Andrijevice, Berana, Bijelog Polja, Danilovgrada, Kolašina, Mojkovca, Nikšića, Plava, Plužina, Pljevlja, Rožaja, Šavnika, Žabljaka, i na teritoriji Glavnog grada i Prijestonice.

U Crnoj Gori je od subote na snazi vanredno stanje zbog nevremena koje je zahvatilo zemlju i snijega koji neprekidno pada izuzev na primorju.

Ovaj drugi talas nevremena počeo je u petak veče, a dva dana prije toga se završio prethodni, koji je donio brojne probleme posebno na sjeveru i u centralnim predjelima.

Škole na sjeveru nijesu radile ni prošle sedmice, a većina njih u Podgorici i Cetinju imala je skraćene režime nastave.

Hidrometeorološki zavod Crne Gore je najavio stabilizaciju vremena od utorka, ali i novi talas zahlađenja od četvrtka.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

      • Evo sad pojasni premijer da svi moraju na posao, barem ovi koji su iz drzavne uprave, a da se sa starjesinom organa dogovaraju eventualni nedolasci, jer je jasno da jedan roditelj zbog ove odluke gore, mora istati kod kuce. A sto ce biti sa ovima sto nemaju starjesine organa, niko ne zna

Leave a Reply