Uputstvo za registraciju na portal roditelji.me sa Facebook nalogom

Dragi posjetioci, pozivamo vas još jednom da se registrujete na roditeljski portal https://www.roditelji.me. Za sve vas koji ste već registrovani na Facebook-u, ta procedura je krajnje pojednostavljena.

1. U desnoj koloni na site-u pronađite pored forme za logiranje dugme na kojem piše Registruj se ili loguj sa Facebook nalogom i kliknite na njega.

 

2. Nakon što kliknete na facebook dugme, prikazaće vam se, kao na slici dolje, prozor na kojem je potrebno da kliknete Allow dugme. Ovim ćete dozvoliti našoj aplikaciji da pristupi vašim osnovnim podacima sa Facebook naloga i obavi registraciju.

 

3. Nakon gore opisanog postupka, pojaviće se još jedan prozor. U ovom koraku nije neophodno da izaberete Allow opciju da bi uspješno obavili registraciju, ali ćete na taj način pomoći promociju portala kod vaših Facebook prijatelja.

 

4. Nakon prethodnog koraka, potrebno je sačekati par sekundi da se stranica osvježi i…. to je to. Registrovani ste i logovani. Sada možete odabirom linka Uredi profil podesiti vaše postavke, nadimak pod kojim ćete biti vidljivi na portalu, a i učestvovati u kreiranju sadržaja portala pišući blogove ili tekstove.

 

5. Ukoliko ste se u koraku 3 odlučili da nam pomognete u promovisanju portala, na vašem wall-u na Facebook-u naći će se sljedeća poruka 🙂

Comments

  1. Dusko Mihailovic

    Hvala na čestitkama…. upravo smo prebacili magičnu cifru od 100 registrovanih korinsika portala, a u ovom trenutku fali još 4 da na Facebook stranici zaokružimo 400 fanpva. Veliki uspjeh ya desetak dana koliko portal postoji…. hvala svima na podršci.

Leave a Reply