Počela prijava za NTC radionice

Za djecu uzrasta od tri do 12 godina u toku je upis u NTC radionice. Osim klasičnih radionica, za koje se više podataka zavisno od države i grada može naći na https://ntcucenje.com/ntc-radionice-za-decu/, počela je prijava i za online radionice na kojima djeca mogu takođe učiti kroz igru.

“Tokom jesenjeg ciklusa djeca će imati priliku da razvijaju i podstiču kreativnost, maštu, funkcionalno znanje, finu motoriku, misaone procese, ali i da nauče NTC tehnike. Te tehnike biće im od koristi prilikom učenja kompleksnih pojmova, definicija, pjesmica ili lekcija. Što je najvažnije cijeli koncept NTC metodologije koja se sprovodi na radionicama bazira se na igri, kao unutrašnjem pokretaču djeteta”, saopštili su iz NTC Sistema učenja.

Oni su obavijestili da je novina što su pokrenute i NTC mini radionice za djecu uzrasta od 3 do 4 godina, a postoje i dvije dvije opcije za sve one roditelje koji žele da im djeca pohađaju online NTC radionice od kuće.

Jedna od njih je NTC Online ZOOM radionica. Sadržaj je isti kao i klasične NTC radionice opisane na sajtu  https://ntcucenje.com/ntc-radionice-za-decu/ .

“ Radionice se organizuju interaktivno sa predavačem u definisanom terminu, broj prijava po grupi je ograničen. Ako želite da dobijete više informacija, pišite na radionice@ntcucenje.com”. U ponudi je i video materijal za roditelje i djecu. Prijava i više detalja o ovom konceptu možete pronaći na sajtu: https://ntcucenje.com/online-radionice/ “, saopšteno je iz NTC sistema učenja.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply