Od četvrtka akcija – priprema za školu u Našem diskontu

Sponzorisana objava
Kompanija Voli organizuje specijalnu akciju – pripremu za školu u Našem diskontu (Podgorica, 4. jula bb) od četvrtka, 22. avgusta od 7 do 22 časa.

Djeca i roditelji će na jednom mjestu naći kompletan pribor za školu po posebno niskim cijenama. Pored ponude školske opreme i pribora, biće organizovana i razmjena udžbenika.

Iz Volija pozivaju zainteresovane mališane da donesu udžbenike koje više ne koriste  i razmjene ih za one koji su im potrebni u susret novoj školskoj godini.

U Našem diskontu će biti organizovana i humanitarna akcija za socijalno ugroženu djecu, u saradnji sa Udružnjem Roditelji.

“Događaj će pratiti mnoštvo zanimljivih događaja edukativnog i zabavnog karaktera. Poseban doživljaj za školarce će predstavljati druženje sa košarkašima Budućnost Volija, 22.avgusta, u 17h”, najavljuju iz Volija.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Moze li mi neko objasniti kako se razmjenjuju danasnji udzbenici? Obzirom da su za 1.i 2.a pretpostavljam i za 3.razred uglavnom u obliku radnih svesaka za popunjavanje? Cak i tekstovi i pjesmice iz crnog.j.iako se ne popunjavaju ocjenjuju se u udzbeniku hemijskom od strane ucitelja. Jedino bi se lektire danas mogle proslihediti i razmijeniti.

Leave a Reply