Novi sevisi u “Đini Vrbici”, popodne organizuju proslave rođendana

Javna predškolska ustanova “Đina Vrbica” iz Podgorice počela je da pruža nove servise i da organizuje proslave rođendana za djecu u popodnevnim satima, u nekoliko vrtićkih jedinica.

Djecu će u toku proslave animirati vaspitači, a organizovaće im raznovrsne takmičarske, muzičke i dramske igre.

Portparolka ove ustanove, Dejana Prelević pojasnila je da je proslavu moguće zakazati radnim danima od 17 sati, a vikendom od 12 sati i to u jedinicama Poletarac 1 na Zabjelu, Mali princ u Zagoriču, “Jelena Ćetković” 1 na Koniku i “Jelena Ćetković” na Draču, Mogli na Zabjelu, Zvjezdani vrt u Golubovcima.

Osnovni paket za proslave koje organizuju je 80 eura.

Iz uprave “Đine Vrbice” je saopšteno da su za ove aktvnosti dobili saglasnost od Ministarstva prosvjete. Novim Zakonom o predškolskom obrazovanju i vaspitanju javnim predškolskim ustanovama omogućeno je da u skladu sa prostornim i kadrovskim mogućnostima organizuju programe animacije i zabave djece, za šta roditelji plaćaju naknadu, čiju visinu utvrđuje uprava, a saglasnost daje Ministarstvo prosvjete.

Prelević je najavila da će u skladu sa prostornim i kadrovskim kapacitetima kao i aktuelnim potrebama roditelja, JPU “Đina Vrbica” organizovati nove programe i usluge vodeći se ekonomskim principima, prije svega isplativosti.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Jedno pitanje potpuno nevezano za proslave, ali vezano za vrtic Mali Princ. Da li ste uocili neko izlijevanje kanalizacije i uzasan smrad u uglu dvorista (ka skoli)? Zasto se nesto ne poduzme, buduci da to traje vec neko vrijeme?

  2. A kome ide ovaj novac. Mislim smijesno, kad je djeci rodjendan ne smije se ni torta donijeti jer zaboga neko moze biti alergican. A sad sve moze kad se placa jer se uvijek zovu na rodjendan ona djeca koja idu u Vrtic. I sad isto moze da se donese I da djeca to uzimaju. Mislim da sam se dovoljno ispisala 😠

Leave a Reply