Poklon paketi roditeljima novorođenčadi u Herceg Novom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roditelji novorođenih beba na teritoriji Opštine Herceg Novi od ove godine dobijaju bebi paket, kao čestitku uz želju da imaju srećan i uspješan život,  saopšteno je iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu.

Pravo na poklon imaju porodice u kojima jedan od roditelja ima prebivalište na teritoriji opštine Herceg Novi.

Da bi ostvarili ovo pravo roditelji treba da podnesu zahtjev Građanskom birou Opštine, na šalteru Sekretarijata za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, uz fotokopiju lične karte jednog od roditelja i izvod iz matičnog registra rođenih za novorođenče.

Novac za poklon pakete planiran je budžetom za ovu godinui iznose ukupno 10 hiljada eura

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Ali moraju da podnesu zahtjev…. čekaju u redu, pokupe neki virus usput i vrate se kod bebice koju su morali da ostave kod babe ili tetke, ako ih imaju…a vjerovatno i dobiju odgovor na šalteru da hvali neki papir ili su zakasnili jer nisu u roku predali….A može i ovako: dijete se prijavi, nadležni dobiju informaciju i pošalju paketić na datu adresu u prijavi za dijete.. Ali što jednostavno kad može komplikovano. To smo mi. Nemam veze sa H.Novim i ne znam vrijedi li šta taj paketić, ali ako neko hoće da obraduje i pomogne svoje građane ima jednostavnijih rješenja.

Leave a Reply