Poklon paketi roditeljima novorođenčadi u Herceg Novom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roditelji novorođenih beba na teritoriji Opštine Herceg Novi od ove godine dobijaju bebi paket, kao čestitku uz želju da imaju srećan i uspješan život,  saopšteno je iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu.

Pravo na poklon imaju porodice u kojima jedan od roditelja ima prebivalište na teritoriji opštine Herceg Novi.

Da bi ostvarili ovo pravo roditelji treba da podnesu zahtjev Građanskom birou Opštine, na šalteru Sekretarijata za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, uz fotokopiju lične karte jednog od roditelja i izvod iz matičnog registra rođenih za novorođenče.

Novac za poklon pakete planiran je budžetom za ovu godinui iznose ukupno 10 hiljada eura

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

  1. Ali moraju da podnesu zahtjev…. čekaju u redu, pokupe neki virus usput i vrate se kod bebice koju su morali da ostave kod babe ili tetke, ako ih imaju…a vjerovatno i dobiju odgovor na šalteru da hvali neki papir ili su zakasnili jer nisu u roku predali….A može i ovako: dijete se prijavi, nadležni dobiju informaciju i pošalju paketić na datu adresu u prijavi za dijete.. Ali što jednostavno kad može komplikovano. To smo mi. Nemam veze sa H.Novim i ne znam vrijedi li šta taj paketić, ali ako neko hoće da obraduje i pomogne svoje građane ima jednostavnijih rješenja.

Leave a Reply