Gost Roditeljskog kutka ginekolog Suzana Uskoković

flajer kutak1U savjetovalištu za roditelje Roditeljski kutak, u ponedjeljak 24. marta budući i sadašnji roditelji imaće priliku da o trudnoći ali i čuvanju matičnih ćelija razgovaraju sa ginekologom Suzanom Uskoković.

Doktorka Uskoković će u neformalnom razgovoru sa trudnicama i njihovim partnerima odgovarati na njihova pitanja koja se odnose na trudnoću i porođaj, a predstaviće i način čuvanja maričnih ćelija u banci Cryo Save, čiji je jedna od predstavnika u Crnoj Gori.

Za druženje u Roditeljskom kutku u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, koje će početi u 18 sati, trudnice se mogu prijaviti putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti i Nikola Stanišić.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. sloba

    Suzana je divna – volim je zbog toga kako me je primila i kako mi je vodila trudnoću! Čast mi je poznavati je, a zadovoljstvo preporučiti je svim budućim mamama! Srdačan pozdrav za sve! 🙂

Leave a Reply