Važnost mliječnih zuba i njihova njega – tema februarskog Kutka u Tivtu

Mliječni zubi i njihova higijena od prvog dana važna su tema kojoj će biti posvećena pažnja i u februarskom Roditeljskom kutku u Tivtu, koji će ugostiti stomatološkinju Danijelu Sindik.

Ona će sa roditeljima razgovarati o ključnoj ulozi koju mliječni zubi imaju u konačnom izgledu trajnih zuba i važnosti njihove njege, a odgovaraće i na sva njihova pitanja koja se tiču zdravlja zuba djece i trudnica.

Kutak će biti održan u subotu, 24. februara, od 18 gost sati u Jaht klubu, u upravnoj zgradi (Dom Vojske). Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već četiri godine, a u Tivtu od jula ove godine. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply