Dječji vikend u Baru: Dva dana posvećena igri, zabavi i edukaciji

Dječji vikend, jedinstveni događaj posvećen najmlađima, biće organizovan 13. i 14. aprila. Kako najavljuje organizator – Turistička organizacija Bar događaj će biti posvećen igri, zabavi i edukaciji za djecu svih uzrasta.

“Kutak za kreativnost će se održati na Šetalištu kralja Nikole, sa početkom u 10.30 časova. Tokom Dječjeg vikenda, mališane očekuje sadržajan program uz kreativne radionice, animatore i klovna, ples i umjetnost! Za dobar provod tokom Dječjeg vikenda, pobrinuće se DJ Mandozica, Žarko Žabac i Rent a Party Montenegro“, najavljuju iz TO Bar.

Sa željom da, kako kažu, mališanima i roditeljima uljepšaju vikende, nova manifestacija u organizaciji TO Bar će se održavati više puta godišnje.

“Ovakve manifestacije su idealna prilika za porodice da provedu kvalitetno vrijeme zajedno, stvarajući lijepe uspomene. Dječji vikend obećava da će biti pun smijeha, radosti i avanture i radujemo se da dočekamo naše mališane! Pogledajmo, bar na kratko, svijet očima djeteta! Pozivamo vas da budete naši gosti u Baru 13. i 14. aprila i obećavamo dane pune zabave, plesa i umjetnosti!“, poručili su iz Turističke organizacije Bar.

Izvor: Primorski portal

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply